Розташування комплексу: Київ, Дружби народів 13А
Ми передзвонимо вам самі!!

Ім'я

Заповніть це поле

Номер телефону

Заповніть це поле

Текст повідомлення

Заповніть це поле

Час дзвінка

  • сьогодні
  • сьогодні
  • завтра
  • дата

14 травня 2019

СУЧАСНИЙ, ПРОДУМАНИЙ І СПРАВДІ ВИГІДНИЙ ДЛЯ ІНВЕСТУВАННЯ

Новини
Житловий Комплекс «ARIA» - мабуть, ідеальне місце для активних людей. З точки зору інфраструктури та транспортної системи - одна з найбільш вдалих локацій Києва. ЖК ARIA - якісно новий простір для життя у великому місті, в якому поєднуються приватність проживання, комфорт, безпека, сервіс світового рівня та багата розвинена інфраструктура.

Архітектура комплексу заслуговує на окрему увагу. Дивлячись на нього відразу виникають асоціації з такими всесвітньо відомими будинками, як «Burj Khalifa» в ОАЕ або «Trump Tower» в Чикаго. Це цілком логічно через те, що проектанти керувалися сучасними трендами в архітектурі. Архітектори проекту створили впізнавану силуетну композицію, яка виглядає мальовниче з різних точок міста. Футуристична будівля створена зі скла, сталі та мрії. Мрії про будинок, який буде вражати тих, хто його бачить, і ще більше - тих, хто в ньому живе.

Варто увійти в будинок, як вас оточить тиша та спокій комфортного лобі. З першого погляду можна побачити високий рівень дизайну та архітектури будівлі. Відчуття затишку доповнять високоякісні матеріали та обробка зон загального користування. Завдяки формі та розташуванню будівлі, в комплексі буде забезпечений повністю тихий двір. Додатковий комфорт забезпечить концепція двору без автомобілів. Така прибудинкова територія по праву стане улюбленим місцем відпочинку всієї родини.

Архітектурна компанія Kramal Studio, яка створила комплекс, є першою студією, яка працює за концепцією «зеленого проектування» за стандартами BREEAM. «ARIA» стане першим житловим будинком в Україні, яке претендує на отримання сертифіката BREEAM. Для отримання даного сертифікату при проектуванні архітекторами та девелопером GEOS - враховані практично тисячі всіляких факторів. Основне завдання - побудувати будинок, створення якого не зашкодить довкіллю. Це стосується як ділянки, на якому він знаходиться, процесу будівництва і використовуваних матеріалів, а також експлуатації.



Будинок, один з усіх, містить в собі велику кількість видових квартир. Панорамне скління дарує крім гарного освітлення ще й вражаючі види на місто. Оскільки будинок знаходиться на одній з найвищих точок Печерська, навіть з невисоких поверхів відкривається чудовий вид.
Орієнтуючись на сучасні тренди та потреби нашої аудиторії, ми створили продумані планування, при яких зручна і продумана однокімнатна квартира має площу від 37 до 60 кв.м., двокімнатна - від 58 до 81 кв.м., трикімнатна квартира - від 112 до 124 кв.м. Таким чином ви можете вибрати оптимальний для себе метраж. Це також підвищує ефективність інвестування в цей об'єкт.

«Наша компанія створила вже понад 20 об'єктів не тільки в Києві, а й в Європі. Постійне вивчення трендів у будівництві, міжнародний досвід і робота в різних сегментах ринку дають нам величезний обсяг інформації, на підставі якого ми приймаємо рішення по наповненню будинку. Ми робимо акцент на якості матеріалів, на їх зносостійкості, на енергоефективності та екологічності подальшої експлуатації. Такий відповідальний підхід позбавляє вас від завищених рахунків за обслуговування будинку» - стверджує глава ради директорів будівельної компанії GEOS Максим Барбаш.

ЖК «ARIA» - є знаковим і стане флагманським об'єктом нашої компанії. 5 житлових секцій поверховістю від 3х до 24х поверхів, створених в єдиній футуристичної концепції, стануть новою архітектурною домінантою Печерського району, який без сумніву є найпрестижнішим і статусним районом Києва.

«ARIA» - наш шостий об'єкт на Печерську: «Alter Ego» на Лабораторному провулку, «Cardinal» на Анрі Барбюса, «Richmond» на Кудрі, «Chelsea» на Діловий, «Avenue 14-16» на Дружби Народів. Об'єднавши весь наш досвід при будівництві цих п'яти об'єктів і зібравши воєдино все найкраще, враховуючи побажання інвесторів, ми в найближчий час втілимо всі ці досягнення в новому об'єкті - в житловому комплексі «ARIA»!
 
Поділися з друзями!

Ми в соціальних мережах

0